logo

Persoonlijke ervaringen

Ik wil graag je persoonlijke ervaringen vermelden op mijn site. Je kunt ze met mij delen (op naam of anoniem) via info@hetgelukskind.nl.

Dank je wel voor het delen van je ervaringen.

Alie heeft mij verschillende keren begeleid met Psych-K. Ik heb het ervaren als simpel en doeltreffend. Het heeft mij geholpen om negatieve overtuigingen of gebeurtenissen te transformeren op een diepe laag. Tegelijkertijd voelt het heel down to earth en toegankelijk. Alie begeleidt het proces op een fijne manier. Ze legt alles goed uit, luistert goed naar je, komt snel tot de kern, doorziet je strategieën en patronen en voelt intuïtief goed aan waar het echt over gaat.

Ik heb veel geprobeerd, gedaan en geheeld, maar ik kwam er altijd net niet helemaal. Mijn hoofd met al die overtuigingen was elke keer net even wat sterker! Psych-K heeft voor mij de échte verandering in gang gezet. Het heeft me ontzettend geholpen, Alie, ik ben je ontzettend dankbaar voor je ondersteuning en begeleiding. (Sharon)

Je werkt heel erg vanuit contact en hebt een fijne aansluiting met kinderen. Jouw manier van werken onderscheidt zich voor mij van andere proffesionals door je warmte, oprechte betrokkenheiden, jouw manier van kijken en denken. Jij ziet het kind achter het gedrag. het gedrag is maar een uiting van de onderlaag. Jij onderzoekt samen met de ouders waar het kind mee worstelt en wat het nodig heeft en je leert ouders dat het er mag zijn. Je werkt erg familie-focust en voegt jouw kunde bij de kennis van de ouders. Jij laat ouders de expert zijn over hun eigen kind en kijkt samen naar mogelijkheden, passend bij het kind. Je geeft waar mogelijk tips en inzichten, wat voor mij erg prettig werkt. Je bent heel betrokken en goed bereikbaar en ik heb me altijd ontzettend begrepen en gesteund gevoeld. 

Door samen te kijken wat het gedrag van je kind in jou triggert, is het ook voor mij als ouder een prachtige leerweg geweest en hierdoor heb ik als ouder veel over mijzelf mogen ontdekken. Doordat ik mezelf beter heb leren begrijpen, begrijp ik mijn kind ook beter en dat is het waardevolste wat er is. De passie en liefde die jij hebt in je werk is voelbaar. Ik had ons geen fijnere coach kunnen wensen. (Vera)

Wij kennen jou inmiddels 6 jaar. Je hebt ons veel vertrouwen, wijsheid en liefde gegeven. Je hebt een open persoonlijkheid. Jij hebt liefde voor je vak en dat is voelbaar. Je bent bereikbaar en bereid om alles van alle kanten te bekijken. Je wil meedenken en je laat ons denken en bewust worden van ons handelen. Alles begint bij bewustwordiing, dank je wel hiervoor. (Leonie)

Alie is een heel lief en warm persoon, je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze is heel goed in haar vak en weet er heel veel van. Ze heeft mij op een andere manier naar mijn kinderen en mijzelf leren kijken en daar ben ik haar heel dankbaar voor. (S)

We hebben als ouders samen met onze zoon vanaf dat hij ongeveer drie maand was ondersteuning ontvangen van Alie. Alie is een hele fijne gezinscoach die je op een praktische manier ondersteunt en je als ouder een spiegel voorhoudt. Wij hebben veel gehad aan Alie wat een psycholoog mij en mijn partner nooit had kunnen bieden. De tips en trucs die we ontvangen hebben heeft ons een fijne basis gegeven als ’pasgeboren’ouders en vanuit daar zijn wij nu aan het groeien en maakt onze zoon ook een prachtige ontwikkeling mee. Doordat wij zo hebben kunnen wortelen en zo dus ook voeding zijn voor onze zoon op zijn pad. Wij zijn heel blij met Alile en vonden het ook wel even moeilijk om nu ons eigen pad te bewandelen maar wat ze ons geleerd heeftis voor het leven! (Inge)

We zijn ontzettend blij dat jij op ons pad bent gekomen en hebt geholpen. We hebben veel over onszelf geleerd en het effect hiervan op onze dochter. Door alles wat we over onszelf hebben geleerd is er rust gekomen en hebben wij onze dochter beter gaan begrijpen. Alie jij bent een geweldige vrouw met veel kennis in huis en een groot hart. (Sylvia)

Dank je wel Alie Meijering. voor je andere kijk op het leven. Voor al je wijze woorden en onbetaalbare hulp in mijn eigen proces en indirect dus ook in dat van mij en de kinderen. Je hebt voor altijd een speciaal plekje in m’n hart. (Jessica)

’De Bars-sessie was heerlijk rustgevend’ (Eline de Groot, Emmen)

’Weer een heerlijke, ontspannende Bars-sessie gehad van Alie Meijering van praktijk Het Gelukskind’. (Ellen)

’Hoi Alie, ik zou nog even laten weten hoe het gaat na de Bars-sessie. Ik heb nog steeds een leeg gevoel in mijn hoofd. Kan moeilijke dingen makkelijker naast me neer leggen. Ik ben er blij mee. Hopen dat het nog even zo doorgaat. Groetjes Corrie.’

’Hallo Alie, ik heb een erg goede nacht gehad. Ik heb ook weer wat meer energie:) Heel erg bedankt voor de sessie. (X)

’Bedankt voor de sessie van gisteren. Voel me echt een stuk meer ontspannen.  (X)

’Nu een aantal keren Bars mogen ontvangen. Het geeft me ruimte en het geeft me weer de mogelijkheid om met een andere blik naar een situatie te kijken. Ook de gesprekken met Alie werken hieraan mee. Ik ben onderweg om weer lekker in mijn vel te zitten. Bedankt hiervoor!’ (Leonie, Coevorden)

’In het begin van de Bars vond ik het nog spannend. Wat gaat mij overkomen? Wat zal ik voelen? Je wist mij het vertrouwen te geven om het gewoon te ondergaan. Het resultaat was indrukwekkend: een ontspannen leegte in mijn hoofd, die mij uiteindelijk mooie inzichten heeft gegeven’. Bedankt!’ (Hillene, Groningen)

 

 

Zijn wie je in de kern bent, dat is pas geluk!

oldtimer1

GELUK IS HET AANVAARDEN VAN DE WERKELIJKHEID

oldtimer2

GELUK IS OPHOUDEN JE ZORGEN TE MAKEN OVER DINGEN WAAROP JE GEEN INVLOED HEBT

oldtimer3

GELUK IS DE AFWEZIGHEID VAN HET STREVEN NAAR GELUK

Volg mij via: