logo

Persoonlijke ervaringen

Ik wil graag je persoonlijke ervaringen vermelden op mijn site. Je kunt ze met mij delen (op naam of anoniem) via hetgelukskind@ziggo.nl

Dank je wel voor het delen van je ervaringen.

’De Bars-sessie was heerlijk rustgevend’ (Eline de Groot, Emmen)

’Weer een heerlijke, ontspannende Bars-sessie gehad van Alie Meijering van praktijk Het Gelukskind’ (Ellen Dijkstra, Zuidhorn)

’Hoi Alie, ik zou nog even laten weten hoe het gaat na de Bars-sessie. Ik heb nog steeds een leeg gevoel in mijn hoofd. Kan moeilijke dingen makkelijker naast me neer leggen. Ik ben er blij mee. Hopen dat het nog even zo doorgaat. Groetjes Corrie.’

’Heerlijk om rust en ruimte in mijn hoofd te ervaren. Ik heb even geen last van allerlei beperkende gedachten’ (Hans, Emmen)

’Hallo Alie, ik heb een erg goede nacht gehad. Ik heb ook weer wat meer energie:) Heel erg bedankt voor de sessie.

’Bedankt voor de sessie van gisteren. Voel me echt een stuk meer ontspannen x.

’Nu een aantal keren Bars mogen ontvangen. Het geeft me ruimte en het geeft me weer de mogelijkheid om met een andere blik naar een situatie te kijken. Ook de gesprekken met Alie werken hieraan mee. Ik ben onderweg om weer lekker in mijn vel te zitten. Bedankt hiervoor!’ (Leonie, Coevorden)

’In het begin van de Bars vond ik het nog spannend. Wat gaat mij overkomen? Wat zal ik voelen? Je wist mij het vertrouwen te geven om het gewoon te ondergaan. Het resultaat was indrukwekkend: een ontspannen leegte in mijn hoofd, die mij uiteindelijk mooie inzichten heeft gegeven’. Bedankt!’ (Hillene, Groningen)

’Het constante denken is weg! Ik voel rust in mijn hoofd en slaap veel beter.’ (Dennis, Emmen)

Zijn wie je in de kern bent, dat is pas geluk!

oldtimer1

GELUK IS HET AANVAARDEN VAN DE WERKELIJKHEID

oldtimer2

GELUK IS OPHOUDEN JE ZORGEN TE MAKEN OVER DINGEN WAAROP JE GEEN INVLOED HEBT

oldtimer3

GELUK IS DE AFWEZIGHEID VAN HET STREVEN NAAR GELUK

Volg mij via: