logo

Tarieven

Wat zijn mijn tarieven?

Een kennismakingsgesprek voor gezins- en kindercoaching en persoonlijke coaching is gratis en duurt ongeveer een half uur. Hierna bepalen we samen of en hoe we gaan starten en met welke methode.

  • De vervolgsessies kosten € 45,- per uur of € 60,- voor anderhalf uur.
  • Voor een Bars-sessie van een uur vraag ik € 35,-.
  • Een huiskamerworkshop kost € 15,- per bijeenkomst per persoon.
  • Voor ambulante onderdersteuning thuis vraag ik € 60,- per uur, inclusief reisafstand (binnen een straal van 20 kilometer rond Emmen).

Mogelijkheden tot vergoeding

JEUGDWET

Het is mogelijk om met een verwijzing van huisarts of GGD arts een idicatie voor jeugdhulp te krijgen. Hiermee wordt mijn ondersteuning volledig vergoed. Dit betref alleen ondersteuning vanuit de Jeugdwet, dus voor ouders met kinderen tot 18 jaar.

AANVULLENDE ZORGVERZEKERING

Ook is het mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering een gedeelte van de kosten vergoed te krijgen. Mijn ondersteuinig wordt vergoed door de aanvullende verzekering van onderstaande maatschappijen(wijziging onder voorbehoud) Informeer ook bij uw ziektekostenverzekering.

Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZ Direct, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod(MEZ), ONVZ.

 

Bij verhindering de afspraak graag uiterlijk 24 uur van te voren annuleren.

Zijn wie je in de kern bent, dat is pas geluk!

oldtimer1

GELUK IS HET AANVAARDEN VAN DE WERKELIJKHEID

oldtimer2

GELUK IS OPHOUDEN JE ZORGEN TE MAKEN OVER DINGEN WAAROP JE GEEN INVLOED HEBT

oldtimer3

GELUK IS DE AFWEZIGHEID VAN HET STREVEN NAAR GELUK

Volg mij via: