logo

Effectieve gedragsverandering met PSYCH-K®

Wat is PSYCH-K®

Belemmerende overtuigingen veranderen vanuit je onderbewustzijn!

Herken je dit? Je neemt je voor om het dit keer écht anders te gaan doen. Je denkt het allemaal goed uit, bent je bewust van je valkuilen … om je na een paar weken weer te realiseren dat je in oude patronen bent geschoten! Hoe komt dit eigenlijk?

We opereren vanuit twee ‘breinen’, het bewustzijn en het onderbewustzijn.

Met onze bewuste geest denken we na, zijn we reflectief, creatief en bedenken we allerlei plannen en zetten we intenties om dingen in ons leven te veranderen.

Het onderbewuste volgt, op de automatische piloot, je bestaande overtuigingen en gewoonten die je tijdens je leven hebt geleerd (vanaf het begin van jouw zwangerschap tot nu). Ook wordt je automatische piloot onbewust gestuurd door niet verwerkte ervaringen vanuit het familiesyteem.

 

Hoe werkt PSYCH-K®?

PSYCH-K® is een eenvoudige en effectieve manier om belemmerende overtuigingen en stress op onderbewust niveau te veranderen. Je kunt hiermee je onderbewuste brein herprogrammeren. Hierbij hoef je niet te graven in het verleden, je trauma’s te herbeleven of te benoemen wat er allemaal niet goed gaat. In PSYCH-K® werk je met “Wat wil ik wél”?

Met PSYCH-K® worden de negatieve, belemmerende overtuigingen in positieve, ondersteunende overtuigingen herschreven. Met als resultaat, dat je vanzelf de gewenste verandering ervaart in je gedrag, gewoonten, gedachten en gevoelens en in staat bent je belemmerende patronen te doorbreken.

Werken met het onderbewuste is dus eigenlijk een korte route naar blijvende verandering. Zo pak je immers de oorzaak aan, de plek waar de oorzaak ligt, in je onderbewuste. Dit verklaart de snelle werking van PSYCH-K®.

PSYCH-K® werkt snel en effectief omdat de veranderingen op het niveau van het onderbewustzijn plaatsvinden. Dit is mogelijk dankzij de Hele-brein staat. De Hele-Brein staat wordt gecreëerd door het doen van technieken die PSYCH-K balansen worden genoemd.

Door het toepassen van PSYCH-K® balansen worden de linker- en rechterhersenhelft met elkaar gesynchroniseerd. Zo kom je in de Hele-brein staat en ontstaat een ideale situatie, waarin het onderbewustzijn de nieuwe krachtgevende overtuiging opneemt en ongewenste stress of een innerlijk conflict laat verdwijnen. 

 

Waarvoor in te zetten?

PSYCH-K® kan worden ingezet voor alle uitdagingen in je leven, je relatie, je werk of jouw eigen ontwikkeling zoals:

- Meer rust en zelfvertrouwen

- Omgaan met onverwerkt verlies

- Je doelen bereiken

- Gedrag en gewoonten veranderen

- Angsten en blokkades opruimen

- Trauma verwerken

 

Mijn eigen ervaring

In mijn leven heb ik enorm veel baat gehad bij PSYCH-K®. Ik heb o.a mijn angst voor afwijzing, faalangst, bewijsdrang en andere belemmerende patronen kunnen loslaten. Zo leef ik tegenwoordig steeds meer in het moment, geniet ik, maak ik me weinig zorgen, handel ik vanuit vertrouwen.

Ik gebruik deze methode nog steeds, dagelijks. Niet alleen om belemmerende overtuigingen en stress te transformeren, maar ook om verlangens te manifesteren.

Belangstelling?

Als jij bij het lezen van deze informatie belangstelling hebt gekregen voor een PSYCH-K® sessie, stuur dan een berichtje via het reactie-formulier.

 

                                                          

Zijn wie je in de kern bent, dat is pas geluk!

oldtimer1

GELUK IS HET AANVAARDEN VAN DE WERKELIJKHEID

oldtimer2

GELUK IS OPHOUDEN JE ZORGEN TE MAKEN OVER DINGEN WAAROP JE GEEN INVLOED HEBT

oldtimer3

GELUK IS DE AFWEZIGHEID VAN HET STREVEN NAAR GELUK

Volg mij via: