logo

Werkwijze

Hoe ga ik te werk?

Als we contact hebben gehad via mail of telefoon, gaan we tijdens een kennismakingsgesprek onderzoeken of ik jou kan helpen bij de opvoedings- of persoonlijke vraag waarmee je bij mij komt. Als we na het gratis kennismakingsgesprek besluiten om te gaan samenwerken, plannen we een nieuwe afspraak. Afhankelijk van de vraag waarmee je bij me komt, bepalen we welke methodiek we inzetten: de Reversie Methode, opvoedingsondersteuning, persoonlijke coaching of een Bars-sessie.

Bij alle methoden is het van belang dat jij inzicht of een verandering wilt en dat jij bereid bent om hieraan te werken. De sessies zorgen voor inzicht en bewustwording. In je dagelijks leven zet jij zelf de verandering in. Gelukkig zijn is ook een kwestie van durven.

Bars-sessie

Als je gewoon even lekker wat ontspanning wilt ervaren, kun je bij mij terecht voor een heerlijke Bars-sessie waarin je niet hoeft te praten over wat je bezig houdt, maar waarin je simpelweg mag ontspannen en ontvangen.

Huiskamerworkshop

Bij voldoende animo zou ik met een groep ouders (5 tot 8 personen) die te maken hebben met uitdagingen in de opvoeding in informele sfeer bijeen willen komen om met en van elkaar te leren. Het doel is inzicht en handvatten krijgen. De gespreksonderwerpen kunnen door de groep zelf worden ingebracht. Is er meer behoefte aan algemene opvoedingsinformatie, dan kan ik een programma aanbieden. Kom dus gezellig langs met een groepje ouders en ervaar dat je niet alleen staat in jouw opvoedingsuitdaging.

Zijn wie je in de kern bent, dat is pas geluk!

oldtimer1

GELUK IS HET AANVAARDEN VAN DE WERKELIJKHEID

oldtimer2

GELUK IS OPHOUDEN JE ZORGEN TE MAKEN OVER DINGEN WAAROP JE GEEN INVLOED HEBT

oldtimer3

GELUK IS DE AFWEZIGHEID VAN HET STREVEN NAAR GELUK

Volg mij via: